''Beşiktaş isterse kabul ederim''

Bir süredir takım çalıştırmayan Rıza Çalımbay, Beşiktaş hakkında konuştu.

''Beşiktaş isterse kabul ederim''
13 Ekim 2023 - 22:57
Sivasspor'dan ayrıldıktan sonra bir süredir takım çalıştırmayan Rıza Çalımbay, Beşiktaş için adının geçmesi hakkında konuştu. Rıza Çalımbay, Şenol Güneş'in ardından geçici olarak Burak Yılmaz ile göreve devam eden Beşiktaş'tan teklif gelmesi halinde kabul edeceğini söyledi.

A Spor'a açıklamalarda bulunan Rıza Çalımbay, Beşiktaş hakkında konuşurken ''Beşiktaş'tan teklif gelse, tabii ki giderim. Futbol hayatıma orada başladım, orada bitirdim. Başka bir yerde oynamadım. Bir yerde başlayıp, bir yerde bitiriyorsanız müthiş bir şeydir. Beşiktaş zor da olsa, bana görev verseler koşa koşa giderim. Oranın bana verdiklerini, benim de Beşiktaş'a vermem gerekiyor. Hiç tereddüt etmem'' ifadelerini kullandı.

Milli takım konusunda da düşüncelerini anlatan Çalımbay ''Milli Takım'a yerli antrenör olması gerekiyor. Benim kendi fikrim bu. Geçmişe baktığınızda, en başarılı dönemde hep Türk hocalarla başarılı olmuş milli takım. Bir sürü başarılar var, hepsinde Türk hocalar var. Yabancıyı gönderiyoruz, tekrar yabancı alıyoruz. Türkiye'de bu takımı çalıştıracak yerli antrenör yok mu? Bu işi yapacak bir sürü insan var. Ben antrenörler derneği başkanı olsam üzülürüm'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum