Beşiktaş - Karagümrük muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Süper Lig'de 2021-2022 sezonun üçüncü haftasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Beşiktaş - Karagümrük muhtemel 11'ler
28 Ağustos 2021 - 01:53
Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun üçüncü hafta maçında Beşiktaş ile Fatih Karagümrük kozlarını paylaşacak.

Vodafone Park'ta  saat 21:45'te oynanacak mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Josef, Atiba, Salih, Ghezzal, N’Koudou, Kenan

Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Benatia, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Bertolacci, Erhun, Jimmy, Pesic, Ahmed Musa

Gaziantep'te takıldılar

Geçen sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, Rizespor ile mücadelesiyle yeni macerasına da görkemli bir başlangıç yaptı. Karadeniz ekibi karşısında sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan siyah-beyazlılar, oyun olarak da taraftarlarını tatmin etmeyi başardı. Ancak Gaziantep'te oynanan mücadelede beklenen performansı sergileyemediler. Sergen Yalçın'ın öğrencileri 0-0'lık skorla 1 puana razı oldular.

Kaldığı yerden devam

Süper Lig'de geçen sezonun flaş takımlarından olan Karagümrük, bu kez de ilk 2 haftada 4 puan toplamayı başardılar. İlk hafta Gaziantep FK'yı deviren İstanbul ekibi, sonrasında Rize'den 1 puanla döndüler.

Beşiktaş 6-3 önde

Beşiktaş ile Fatih Karagümrük arasında oynanan son 10 maçta 1 kez beraberlik sonucu çıktı. Siyah-beyazlılar 7 karşılaşmayı kazanırken Karagümrük ekibi sahadan 2 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum