Beşiktaş - Kasımpaşa muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 11.  haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Beşiktaş - Kasımpaşa muhtemel 11'ler
04 Aralık 2020 - 01:52 - Güncelleme: 04 Aralık 2020 - 19:32
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 11. haftasında Beşiktaş ile Kasımpaşa kozlarını paylaşacak.

Vodafone Park Stadyumu'nda saat 19:30'da oynanacak karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Utku, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Atiba, Ghezzal, Dorukhan, Mensah, Nkoudou, Aboubakar

Kasımpaşa: Ramazan, Hadergjonaj, Sadiku, Brecka, Haddadi, Hajradinovic, Tirpan, Varga, Carius, Koomson, Hodzic
Beşiktaş'ın en golcü oyuncuları
 

Eksikler

Beşiktaş: Josef, Ljajic, Hasic, Gökhan Töre, Cyle Larin

Kasımpaşa: Jeanvier, Gohou
Takımların son durumu

Ligde 10 haftada 15 puan toplayarak 5. sırada yer alan Kasımpaşa'da bu sonuçlara rağmen çarpıcı değişiklikler yaşandı. Sezona Mehmet Altıparmak ile başlayan İstanbul ekibi, sonrasında İrfan Buz ile yola devam etti. Buz'un teknik direktörlük 14 gün sürerken yerine Fuat Çapa geldi. Bu sürpriz gelişmelerin takım üstünde nasıl bir etki yaratacağı merak ediliyor.

Çok formda, çok moralli...

Süper Lig'de istediği başlangıcı yapamayan siyah-beyazlılar, üst üste 2 maç kazanarak tekrar morallenmişti. Sonrasında Gaziantep karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyet karamsar havayı da beraberinde getirmişti. Ancak Beşiktaş, büyük maçların favorisinin belli olmayacağını Başakşehir ve Fenerbahçe karşısında net bir şekilde kanıtladı. Siyah-beyazlılar, son hafta Kadıköy'de kazanarak 15 yıllık hasreti sona erdirdi ve ligin geri kalanı için hem özgüven hem moral depoladı.

Beşiktaş 5-3 önde

Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında oynanan son 10 maçın 3'i berabere biterken 5 karşılaşmayı siyah-beyazlılar kazandı. Kasımpaşa ise 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum