Beşiktaş Kayseri'de MKE Ankaragücü ile oynuyor

Ligde oynadığı son iki maçını kaybeden siyah-beyazlı takım üst sıralardan kopmamak için mutlak 3 puan almak istiyor.

Beşiktaş Kayseri'de MKE Ankaragücü ile oynuyor
24 Kasım 2018 - 14:35 - Güncelleme: 24 Kasım 2018 - 21:45

Medipol Başakşehir ve DG Sivasspor yenilgileriyle bir anda liderin 9 puan gerisinde kalan Beşiktaş bu akşam MKE Ankaragücü ile karşılaşıyor.

Osmanlı Stadı'nın zemininin futbol oynamaya elverişli olmaması gerekçesiyle TFF tarafından Kayseri Kadir Has Stadyumu'na alınan mücadele saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports1'den naklen ekranlara gelecek. Karşılaşmanın hakemi ise Mete Kalkavan. 

Beşiktaş'ta 6 önemli eksik var

Milli maç arası sonrası tekrar lige odaklanan Beşiktaş'ta önemli eksikler bulunuyor. Hollanda'nın Almanya ile oynadığı UEFA Uluslar Ligi maçında sakatlanan Ryan Babel, Portekiz-Polonya UEFA Uluslar Ligi maçından sonra sakatlık yaşayan Pepe, daha önce Yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan ve Kayseri deplasmanına ağrıları olduğunu söyleyerek gelmediği ifade edilen Adriano bu kritik mücadelede yerlerini alamayacaklar. Yine takımın önemli isimlerinden Lens de Kayseri'ye götürülmedi.

Daha önce sakatlık yaşayan Gökhan Töre ve Enzo Roco da MKE Ankaragücü maçında takımdaki yerlerini alamayacaklar.

MKE Ankaragücü tam kadro

İsmail Kartal yönetiminde bu sezon başarılı bir grafik çizen MKE Ankaragücü'nde ise sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Beşiktaş 13. Hafta'ya puan cetvelinde 18 puanla 7'inci, MKE Ankaragücü ise 19 puanla 6. sırada başlamışlardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum