Beşiktaş - Kayserispor iddaa tahmini

Beşiktaş, Süper Lig'in ilk haftasında Vodafone Park'ta Kayserispor'u konuk ediyor. Futboo olarak Beşiktaş - Kayserispor iddaa tahminini sizler için kaleme aldık.

Beşiktaş - Kayserispor iddaa tahmini
01 Ağustos 2022 - 12:33 - Güncelleme: 11 Ağustos 2022 - 12:18
Geçtiğimiz sezon beklentileri karşılayamayn Beşiktaş, Valerian Ismael önderliğinde yeni bir takım oluşturdu. Sezonun ilk maçında taraftarları önünde Kayserispor'u konuk edecekler.

Siyah-beyazlılar zaman zaman hazırlık maçlarında eleştirilseler de sahalarında oynayacakları maça favori çıkııyorlar. Özellikle Beşiktaş'ın hücum gücü bu sezon için belirleyici olacak. Yeni transferler Muleka, Cenk Tosun, Weghorst, takımın son iki sezondaki kilit ismi Ghezzal ve bu sezon kadroya katılan Gedson Fernandes, Beşiktaş'ın en dikkat edilmesi gereken oyuncuları. Son birkaç sezonda iç saha maçlarında istekli ve bol pozisyonlu maçlar çıkaran Beşiktaş, bu yetenekli hücumcularıyla Kayserispor karşısında 3 puan almaya çok yakın.

Geçen sezon ligde kalmayı başaran Kayserispor, yeni sezona yeni teknik direktörü Çağdaş Atan ile giriş yapacak. Çağdaş Atan çalıştırdığı takımlara her zaman hava katmıştır ancak bu kez işi pek kolay olmayacak. Finansal nedenlerle Kayserispor transfer dönemini en sessiz geçiren Süper Lig ekiplerinden biriydi. 

Takımın en önemli isimlerinden kaleci Silviu Lung, genç yıldız adayı Emre Demir takımdan ayrıldı. Mensah, Nertolacci, Emrah Başsan, Mustafa Pektemek, Mame Thiam kadroda gelen en önemli isimler ancak Kayserispor için kolay bir sezon olmayacağa benziyor. Vodafone Park'ta da Beşiktaş karşısında işleri kolay değil. 

Taraftarının da baskısıyla ev sahibi Beşiktaş'ın Kayserispor karşısında kazanmasını bekliyoruz. 

Beşiktaş - Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Beşiktaş Süper Lig'in 1. haftasında Vodafone Park'ta Kayserispor'u konuk edecek. Beşitaş - Kayserispor karşılaşması 6 Ağustos Cumartesi günü Vodafone Park'ta oynanacak. Beşiktaş - Kayserispor maçını beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum