Beşiktaş-Konyaspor muhtemel 11'ler

Beşiktaş, ikincilik hedefiyle Süper Lig'in son maçında evinde Konyaspor'u ağırlıyor.

Beşiktaş-Konyaspor muhtemel 11'ler
07 Haziran 2023 - 10:28
Süper Lig'in kapanış haftasında Beşiktaş, evinde arabam.com Konyaspor'u ağırlıyor.

Vodafone Park'ta oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak ve mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Maç beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.

Beşiktaş 2.'lik için sahada

Geçtiğimiz hafta sonu 2.'lik için yarıştığı rakibi Fenerbahçe derbide yenilince puanları eşitleyen Beşiktaş, bu akşam sahaya Süper Lig 2.'liği için çıkacak.

Beşiktaş'ın 2.'lik yarışındaki Fenerbahçe bu hafta ligden çekilen Gaziantep FK ile eşleştiği için maçı hükmen kazanmış sayılacak ve otomatik olarak 3 puan alacak.

İkili averajda Beşiktaş önde

Bu sezon Fenerbahçe'yle oynadığı maçlarda bir beraberlik, bir de galibiyet alan Beşiktaş, ikili averajda Fenerbahçe'ye üstünlük sağladığı için bu akşam Konyaspor karşısında kazandığı takdirde Süper Lig 2023/24 sezonunu 2. olarak tamamlayacak.

Takımların eksikleri

Beşiktaş'ta Romain Saiss, Onur Bulut, Rachid Ghezzal, Nathan Redmond ve Alexandru Maxim'in sakatlıkları bulunuyor. Arthur Masuaku ise sarı kart cezası nedeniyle Konyaspor karşısında forma giyemeyecek.

Konyaspor'da teknik direktörü Stanojevic, Karagümrük maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle takımının başında sahaya çıkamayacak. Öte yandan sarı kart cezalısı Calvo maç kadrosunda yer almayacak. Öte yandan Endri Çekici, Muhammet Demir ve Ikpeazu'nun da sakatlıkları bulunuyor.

Beşiktaş-Konyaspor muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Welinton, Colley, Umut, Salih, Atiba, Gedson, Muleka, Cenk, Aboubakar

Konyaspor: Sehic, Guilherme, Adil, Uğurcan, Cebrail, Soner, Pozuelo, Bouchalakis, Michalak, Diouf, Moreno

YORUMLAR

  • 0 Yorum