Beşiktaş – Konyaspor Süper Kupa biletleri satışta

2017/18 sezonunun ilk resmi mücadelesi olan Süper Kupa’nın biletleri satışa çıktı.

Beşiktaş – Konyaspor Süper Kupa biletleri satışta
25 Temmuz 2017 - 12:24

Geçtiğimiz sezonu Süper Lig’de zirvede bitiren Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Atiker Konyaspor Süper Kupa finali için karşı karşıya geliyor.

6 Ağustos Pazar günü Samsun'da oynanacak Beşiktaş – Atiker Konyaspor Turkcell Süper Kupa maçının biletleri satışa çıktı.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak müsabakada Beşiktaş taraftarları Batı ve Kuzey tribünlerinde yer alacak. Beşiktaş taraftarları, biletlerini "taraftarkulubu.tff.org" internet sitesi üzerinden satın alabilecek.

Doğu ve Güney tribünleri Atiker Konyaspor için ayrıldı. Konyaspor taraftarları "taraftarkulubu.tff.org" internet sitesindeki biletler tükendikten sonra biletlerini Konya Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki bilet gişeleri, Konya Kule Site AVM’deki Konya Store ve Konya Kent Plaza AVM'de bulunan Konya Store'dan satın alabilecek.

Biletlerin tükenmemesi durumunda Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda da bilet satışı yapılacak.

6 Ağustos’ta oynanacak Süper Kupa finalinde iki tip bilet fiyatı belirlendi. Kale arkaları 50 TL olarak belirlenirken, maraton seçeneği ise 100 TL olarak belirlendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum