Beşiktaş Lens için tekrar devrede

Siyah-beyazlı takımın Jeremain Lens için Sunderland'e yeni bir teklif yaptığı öne sürüldü.

Beşiktaş Lens için tekrar devrede
11 Temmuz 2017 - 12:36 - Güncelleme: 11 Temmuz 2017 - 12:55

Skorer'in haberine göre geçen sezon Fenerbahçe forması giyen 29 yaşındaki Jeremain Lens için Beşiktaş tekrar devreye girdi.

Siyah-beyazlı kulüp Lens'e yıllık 2 milyon euro önerirken, Sunderland'e de kiralık artı bir sonraki sezon satın alma opsiyonu olarak 5 milyon euro'luk bir teklifte bulundu.

Bilindiği gibi Fenerbahçe de Sunderland'le görüşmelere başlamış ve yaklaşık 3 milyon euro bonservis ücreti önermişti. Sarı-lacivertli takımda başarılı bir sezonu geride bırakan Lens ise ülke basınına yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'de kalmak istiyorum. Ama şimdilik bir gelişme yok" şeklinde konuşmuştu.

AZ Alkmaar ve PSV'de yıldızı parladıktan sonra Hollanda Milli Takımı'na yükselen Jeremain Lens, 2013-14 sezonunda transfer olduğu Dinamo Kiev'de iki sezon geçirmiş, ardından Premier Lig ekibi Sunderland'ın teklifini kabul ederek ingilitere'nin yolunu tutmuştu.

Advocaat'ın çalıştırdığı Sunderland'de çok başarılı olamayan Lens yine Hollandalı teknik adamın önerisiyle Fenerbahçe'ye gelmiş ve sezonu 38 resmi maçta 5 gol, 16 asistlik performansla tamamlamıştı. 

Lens'in bonservisini elinde bulunduran Sunderland geçtiğimiz sezon sonu Premier Lig'den düşmüştü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum