Beşiktaş maçı öncesi Trabzonspor'da 2 şok!

Pazar günü Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'a iki yıldız oyuncu Abdülkadir Ömür ve Edin Visca'nın kötü haber geldi.

Beşiktaş maçı öncesi Trabzonspor'da 2 şok!
13 Nisan 2023 - 10:57
Trabzonspor, Kasımpaşa maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür ve Edin Visca'nın sağlık durumlarıyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Kulüpten yapılan açıklamada Abdülkadir Ömür'ün sol ayak parmağında çatlak, Edin Visca'nın ise sağ uyluk arka bölgesinde kas yaralanması görüldüğü belirtildi.

Beşiktaş maçına yetişmeleri zor

Pazar günü oynanacak kritik Beşiktaş maçı öncesinde sakatlanan iki yıldız oyuncunun derbide forma giyme şanslarının düşük olduğu aktarıldı.

İşte kulüpten yapılan açıklama:

"Sağlık Kurulu Başkanımız Doç. Dr. Ahmet Beşir, futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Edin Visca’nın sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Beşir, “Kasımpaşa maçı sırasında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Abdülkadir Ömür’ün yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda sol ayak birinci parmakta çatlak tespit edilmiştir. Aynı maçta sakatlanan Visca’nın da yapılan muayene ve görüntülemesinde sağ uyluk arka bölgede kas yaralanması olduğu görülmüştür. Sağlık ekibi tarafından tedavileri sürdürülen oyuncularımızın Beşiktaş ile oynayacağımız maçın kadrosunda yer almaları zor gözükmektedir” dedi."

YORUMLAR

  • 0 Yorum