Beşiktaş Musa için harekete geçti

Siyah-beyazlılar, orta saha için listesinde bulunan Osmanlıspor’un 24 yaşındaki futbolcusu için Başkent ekibinin başkanı Ahmet Gökçek’le görüştü…

Beşiktaş Musa için harekete geçti
11 Haziran 2017 - 16:46

 Gelecek sezon için derinliği bol, her mevkide alternatifin bulunacağı bir kadro kurmayı planlayan Beşiktaş yönetimi, yurt içi ve yurt dışındaki transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, orta sahada Atiba’nın yedeği olarak alınması planlanan 24 yaşındaki Musa Çağıran için Osmanlıspor Başkanı Ahmet Gökçek’le temasa geçti.

Başkent ekibinin genç orta saha oyuncusu Musa Çağıran, geride bıraktığımız sezonda 40 resmi maçta oynarken 6 gol atmıştı.

GENÇ AMA SÜPER LİG DENEYİMİ FAZLA

Futbola Altay altyapısında başlayan Musa Çağıran, Altay ve Göztepe’de forma giydikten sonra Galatasaray’a transfer olmuştu. Genç futbolcu 2010-2011 sezonunda Konyaspor’da kiralık olarak oynadıktan sonra Bursaspor’la anlaşmıştı.

Üç sezon Bursaspor deneyiminin ardından iki sezon Kardemir Karabükspor’da oynayan başarılı orta saha oyuncusu son iki sezondur da Osmanlıspor’da forma giyiyordu. Musa Çağıran’ın Osmanlıspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş’tan gelecek resmi teklifin Osmanlıspor yönetim kurulunda görüşüleceği belirtildi.
Kaynak: Milliyet

YORUMLAR

  • 0 Yorum