Beşiktaş Napoli karşısında

Beşiktaş Napoli karşısında
19 Ekim 2016 - 09:00

Zorlu mücadele 19 Ekim Çarşamba saat 21.45'te

Tivibuspor'dan naklen şifreli yayınlanacak. 

Napoli - Beşiktaş maçı öncesi son dakika gelişmelerini aktarıyoruz.

'Napoli Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi?' sorusu yanıtını buldu.

Zorlu mücadele 19 Ekim Çarşamba saat 21.45'te Tivibuspor'dan naklen şifreli yayınlanacak. 

Napoli Beşiktaş maçı, Siyah-Beyazlı ekibin bu sezon Avrupa macerasındaki en zorlu deplasmanı... Kara Kartal, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 3. maçında İtalya Serie A ekiplerinden Napoli karşısına çıkacak. Beşiktaş, İtalya'dan 3 puanla dönmek istiyor. 

Karşılaşmayı ekranları başında izleyecek futbolseverler ise 'Napoli Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi?' ve 'Napoli Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri nasıl' gibi cevabı merak edilen soruları aratıyor. 

Napoli-Beşiktaş maçı öncesi son dakika bilgileri şöyle:

Napoli Beşiktaş maçı UEFA Şampiyonlar Ligi'nin standart saati olan 21.45'te başlayacak. Bu maçla birlikte aynı saatte B grubunun diğer karşılaşması olan Dinamo Kiev - Benfica mücadelesi başlayacak. 

San Paolo Stadı'nda oynanacak Napoli - Beşiktaş maçı 19 Ekim Çarşamba günü saat 21.45'ten itibaren Tivibuspor2'den naklen ve şifreli olarak yayınlanacak.

Oğuzhan Özyakup Napoli kafilesinde yok

Şampiyonlar Ligi'nde en zorlu deplasmanın oynayacak olan Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup'un, sakatlığının tam olarak geçmemesi sebebiyle bu karşılaşmada forma giyemeyeceği öğrenildi.

Ağrıları azalmadı

Geçtiğimiz hafta takımla birlikte idmanlara çıkamayan ve son iki günde idmanda denenen 24 yaşındaki oyuncunun ağrılarının azalmadığı ve teknik direktör Şenol Güneş'in kulüp doktorlarıyla yaptığı görüşmelerin ardından Oğuzhan'ın kafileye dahil edilmeme kadarının alındığı belirtildi. 

Öte yandan UEFA listesine dahil edilmeyen Ömer Şişmanoğlu ve Aras Özbiliz de karşılaşmada forma giyemeyecek. 

İşte Beşiktaş'ın onbiri:

Fabri - Beck, Marcelo, Tosiç, Caner - Atiba, Gökhan İnler - Tolgay (Adriano),  Quaresma, Talisca - Cenk 

Napoli gruptan çıkabilir

Siyah-beyazlı takımın konuk olacağı Napoli'nin yarınki maç sonunda gruptan çıkma olasılığı bulunuyor. B Grubu'ndaki ilk iki maçında deplasmanda Dinamo Kiev'i 2-1 ve evinde Benfica'yı 4-2 mağlup eden Napoli'nin 6 puanı bulunuyor.

İtalya temsilcisi, Beşiktaş'ı yenip, Dinamo Kiev ile Benfica'nın berabere kalması halinde 3 maç sonunda gruptan çıkmayı garantileyecek. 

Napoli, Avrupa kupalarında evinde yaptığı son 18 maçta yenilmedi. Sahasındaki son yenilgisini 2012-2013'te UEFA Avrupa Ligi'nde Viktoria Plzen'e 3-0 mağlup olarak alan İtalya ekibi, evindeki 18 maçta 13 galibiyet ve 5 beraberlikle ayrıldı. 

Serie A'ya iyi başlayan Napoli'de son haftalarda işler fazla iyi gitmiyor. Polonyalı golcüsü Milik'in sakatlanmasının ardından yaşanan düşüşle ligde 5.sıraya kadar indiler. Napoli ligde son 4 maçında sadece 1 galibiyet alabildi ve lider Juventuz'un 7 puan arkasında kaldı.

: Fanatik