Beşiktaş Quaresma'yla uçtu: 2-0

Siyah-beyazlı takım zaman zaman zorlandığı maçta Kayserispor'u 2-0'lık skorla geçti. Portekizli yıldız Quaresma Vagner Love'un attığı ilk golün pasını verdi, ikinci golü güzel bir vuruşla kaydetti.

Beşiktaş Quaresma'yla uçtu: 2-0
29 Eylül 2018 - 20:49

7.Hafta'yı galibiyetle kapatmak isteyen iki takımın mücadelesinde Beşiktaş istediğini alan taraf oldu.

Vodafone Arena'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısında baskılı bir futbol ortaya koyan Beşiktaş, 34. dakikada Vagner Love ile Quaresma'nın üst üste paslaşmalarıyla gol pozisyonuna girdi. Vagner Love'un vuruşu Kayserispor kalecisi Lung'dan döndü. Dönen topa yerdeyken bir hamle daha yapan Brezilyalı golcü Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi ve karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İlk yarının bitimine 1 dakika kala Gökhan Gönül'ün ceza alanına doğru hareketlenen Umut Bulut'u arkadan çekerek düşürmesinde hakem Yaşar Kemal Uğurlu da VAR hakemleri de faul göremediler.

İkinci yarıda iyi oyununu sürdüren Beşiktaş 71. dakikada farkı ikiye çıkardı.

Ceza alanında gelişen atakta Adem Ljajic'in pasıyla topla buluşan Gökhan Gönül'ün vuruşunda top direkten döndü. Dönen top Quaresma'nın önüne düştü. Portekizli yıldız çok sert bir vuruşla Beşiktaş'ın ikinci goünü Kayserispor ağlarına gönderdi: 2-0

Bu sonucun ardından Beşiktaş 14 puan ve maç fazlasıyla ligde ikinci sıraya yükseldi.

8 puanlı Kayserispor ise 12. sırada kaldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum