'Beşiktaş şampiyonluğa oynayacak'

Sergen Yalçın, Denizlispor'u 5-1 mağlup ettikleri maçın ardından gelecek sezon hedefleri hakkında camiaya mesajlar verdi.

'Beşiktaş şampiyonluğa oynayacak'
20 Haziran 2020 - 21:43 - Güncelleme: 20 Haziran 2020 - 23:50

Süper Lig'de koronavirüs arasından sonraki ilk maçında Antalyaspor'a mağlup olarak eleştirilere maruz kalan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 5 gollü Denizlispor galibiyetinden sonra temkinli konuşmayı tercih etti.

Rehavete kapılmamaları gerektiğini vurgulayan Sergen Yalçın'ın ilk sözleri "Önümüzde 6 hafta var, bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Önemli olan süreklilik. Bir maçla olacak şey değil. Bizim için önemli olan tarafı bu" şeklinde oldu.

'Sadece genç olduğu için...'

Kadroda altyapıdan 4 oyuncunun yer almasının geçici bir durum olduğunu da dile getiren Sergen Yalçın, "Bırakalım gençlerimiz oynasınlar, gelmesi gereken yerlere gelsinler. Ondan sonra onlar hakkında övgüler dizeriz. O yüzden bu konuşmaları çok doğru bulmuyorum. Sadece genç olduğu için bir oyuncunun Beşiktaş'ta oynayamayacağını belirtmek istiyorum" dedi.

'Küçülmeye gitmiyoruz'

Sergen Yalçın, gelecek sezona şampiyonluğu hedefleyen bir kadro kuracaklarını "Beşiktaş, önümüzdeki sezon gençlerle oynamayacak, şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracak. Küçülmeye gitmiyoruz, kullanmamız gereken genç oyuncuları kullanacağız. Farklı bir algı yaratılmasın bizimle ilgili." ifadeleriyle anlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum