Beşiktaş-Schalke maçı saat kaçta hangi kanalda?

Uluslararası tanınırlığını arttırmak için Çin turuna çıkan Beşiktaş, hazırlık maçında Alman temsilcisi Schalke ile karşılaşacak.

Beşiktaş-Schalke maçı saat kaçta hangi kanalda?
19 Temmuz 2017 - 10:17 - Güncelleme: 19 Temmuz 2017 - 16:50

İstanbul Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde sezonun ilk etap kamp çalışmalarını tamamlayan Beşiktaş, ikinci etap çalışmaları için Çin’e gitti. 11 saatlik uçak yolculuğunun ardından Pekin'e inen Siyah-Beyazlılar,  3 saatlik otobüs yolculuğunun ardından kamp yapacağı otele yerleşti. Kartal, burada Schalke ile bugün bir hazırlık maçına çıkacak. 

D SMART'TAN YAYINLANACAK

Temsilcimiz ile Alman ekibi Schalke arasında Zhuhai Stadı’nda oynanacak karşılaşma 15:00’ten itibaren D Smart 77. kanaldan canlı yayınlanacak.

4 EKSİK VAR

Kara Kartal'da Portekiz Milli Takımı ile Konfederasyonlar Kupası'nda oynayan yeni transfer Pepe ile Ricardo Quaresma tatilde oldukları için Çin’e gelmezken takıma geç katılan Anderson Talisca ve henüz hazır olmayan Gökhan Gönül Uzakdoğu seyahatinde yer almadı.

İLK RESMİ MAÇ 6 AĞUSTOS’TA

Geçtiğimiz sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu olarak tamamlayan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Atiker Konyapor ile oynanacak Süper Kupa maçıyla sezonu açacak. Kartal, rakibiyle yeni Samsun 19 Mayıs Stadı’nda 6 Ağustos’ta karşı karşıya gelecek. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum