Beşiktaş - Sivasspor muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Süper Lig'de 2021-2022 sezonun 8. haftasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Beşiktaş - Sivasspor muhtemel 11'ler
02 Ekim 2021 - 00:12 - Güncelleme: 02 Ekim 2021 - 22:36
Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun 8. hafta maçında Beşiktaş ile Sivasspor kozlarını paylaşacak.

Vodafone Park Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Serdar, Rıdvan, Josef, Salih, Alex Teixeira, Can Bozdoğan, Kenan Karaman, Batshuayi

Sivasspor: Muammer, Ahmet, Goutas, Camara, Uğur, Azubuike, Hakan, Max Gradel, Jorge Felix, Fajr, Yatabare

Eksikler

Beşiktaş: Montero, Welinton, Atiba, Larin, Pjanic, Ghezzal, N'Koudou, Mehmet Topal

Sivasspor: Appindangoye, James

Son 3 maçta galibiyet yok

Süper Lig'de geçen sezonun flaş takımlarından olan Karagümrük, bu kez de ilk 2 haftada 4 puan toplamayı başardılar. İlk hafta Gaziantep FK'yı deviren İstanbul ekibi, sonrasında Rize'den 1 puanla döndüler. Ancak Karagümrük karşısında zorlanmalarına karşın sahadan tek golle galibiyetle ayrılmayı başardı ve 3 haftada 7 puana ulaştı.

Sonrasında Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaşan ve yıldızlarının etkili oyunuyla 3-0'lık galibiyete uzanmayı başardılar. Şampiyonlar Ligi'nde ise Dortmund'a mağlup olmalarına karşın ortaya konan mücadele taraftarları umutlandırdı.

Devler Ligi dönüşü rotasyona giden Sergen Yalçın, ilk yarıda 2-0 geriye düşen takıma yaptığı hamlelerle mücadeleyi çevirdi ve siyah-beyazlılar sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Ancak sonrasında Antalya'daki senaryonun tam tersi oldu. Adana Demirspor karşısında 3-0 öne geçmelerine karşın sahadan 3-3 berabere kaldılar.

Adana Demir travmasının ardından da sakatlıklar baş gösterdi. Siyah-beyazlılar, neredeyse takımın yarısını sakatlığa kurban verirken bu süreçte oynadığı Altay ve Ajax maçlarından da yenilgiyle ayrıldı.

Sivasspor 5-4 önde

Beşiktaş ile Sivasspor arasında oynanan son 10 maçta 1 kez beraberlik sonucu çıktı. Siyah-beyazlılar 4 karşılaşmayı kazanırken Sivas ekibi sahadan 5 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum