Beşiktaş - Sivasspor muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun dördüncü haftasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. 

Beşiktaş - Sivasspor muhtemel 11'ler
29 Ağustos 2022 - 03:54 - Güncelleme: 29 Ağustos 2022 - 21:48
Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun dördüncü haftasında Beşiktaş ile Sivasspor kozlarını paylaşacak.

Vodafone Park'ta saat 21:45'ta oynanacak mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Maçı Volkan Bayarslan yönetecek.

Beşiktaş Sivasspor Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Saiss, Montero, Masuaku, Berkay, Salih, Fernandes, Muleka, N'Koudou, Weghorst

Sivasspor: Ali Şaşal, Uğur, Appindangoye, Goutas, Keita, Charisis, Erdoğan, Ulvestad, Gradel, Yatabare, James

Hızlı başlangıç

Geçen sezonu 2 kez teknik adam değişikliğine gitmek zorunda kalan ve ligi Valerien Ismael ile bitiren Beşiktaş, yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Fransız teknik direktör ile yoluna devam eden siyah-beyazlılarda yeni bir hücum ve savunma hattı kurulduğunu söyleyebiliriz. Orta sahadaki sakatlıklar ve ayrılıkların nasıl telafi edeceği ise merak konusu olmuştu. Kayserispor karşısında zorluk yaşayan Beşiktaş'ta Ghezzal son dakikalarda sahne aldı ve takımına çok önemli bir galibiyeti getirdi. İkinci hafta oynanan maçta ise ilginç bir senaryo ortaya çıktı. Alanya'da 3-0 öne geçmeyi başaran siyah-beyazlılar, 10 kişi kaldı ve kalesinde tam 3 gol görerek 1 puana razı oldu. Bu demoralize duruma rağmen sonraki hafta Karagümrük karşısında Alanya'da olduğu gibi çok hızlı başladılar ve bu sefer hata yapmadan sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldılar.

Beşiktaş 5-4 önde

Beşiktaş ile Sivasspor arasında oynanan son 10 maçta 1 kez beraberlik sonucu çıktı. Diğer 5 karşılaşmayı siyah-beyazlılar kazandı. Sivas ekibi ise 4 kez sahadan galibiyetle ayrıldılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum