Beşiktaş Sompo Japan – Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin en büyüğü belirleyecek play-off final serisinde Beşiktaş ile Fenerbahçe, Akatlar’da kozlarını paylaşacak.

Beşiktaş Sompo Japan – Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda
16 Haziran 2017 - 12:43 - Güncelleme: 16 Haziran 2017 - 12:46

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde şampiyonu belirleyecek final serisinde Fenerbahçe, Beşiktaş’a karşı 3-0’lık skor üstünlüğüne sahip. Finalin son maçı olabilecek karşılaşma bugün oynanacak.

Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Sompo Japan - Fenerbahçe basketbol maçı bu akşam saat 20:00'da Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde oynanacak. Karşılaşma NTVSpor’dan naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ’A 2 MAÇ CEZA

Akatlar’da oynanan serinin üçüncü maçında çıkan olaylar nedeniyle Türkiye Basketbol Federasyonu, Beşiktaş’a 50 bin TL para cezasının yanında 2 maç da seyircisiz oynama cezası verildi.


NELER YAŞANMIŞTI

İlk çeyrek ve üçüncü çeyrekte tribünlerden atılan ses bombaları 3. anons yapılmasına neden oldu. 3. çeyreğin bitimine 5 dakika 10 saniye kala hakemler soyunma odasına gitme kararı aldı. Kurallar gereği hakemler 15 dakika soyunma odasında kaldı. Daha sonra hakemlerin salona dönmesinin ardından maç kaldığı yerden devam etti. Maçın bitimine 1.30 dakika kala siyah beyazlı taraftarların küfürlü tezahüratları nedeniyle 4. Anons geldi. Oyuncular ve hakemler soyunma odasına giderken, tribünlerin boşaltılmasının ardından maç kaldığı yerden devam edildi.

BEŞİKTAŞ’TAN İADE AÇIKLAMASI

Seride oynanacak 4. Maçın seyircisiz oynanacak olması konusunda açıklama yapan Beşiktaş Kulübü, “Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde bu akşam oynanacak 4. maç için satın aldığınız biletlerinizi, size en yakın Biletix satış noktalarına iade edebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE KAZANIRSA…

Seride durumu 3-0’a getiren Fenerbahçe, bugün saat 20:00’de oynanacak mücadele ile şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. Fenerbahçe, bugün oynanacak karşılaşmada üstünlük sağlarsa Spor Toto Basketbol Süper Ligi’ni şampiyonlukla bitirmiş olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum