Beşiktaş'ta Anthony Nwakaeme sürprizi

Devre arasında sol kanat takviyesi isteyen Şenol Güneş'in Beşiktaş için düşündüğü ilk isim Anthony Nwakaeme...

Beşiktaş'ta Anthony Nwakaeme sürprizi
15 Kasım 2022 - 06:12
Beşiktaş, devre arasını oldukça hareketli bir şekilde geçirmeye hazırlanıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, takımın savunma hattındaki memnuniyetsizliğini sık sık dile getirirken yönetime 3 oyunculuk bir rapor sunmuştu.

Özellikle stoper hattına bir isim talep eden, Rachid Ghezzal’ın da sakatlığı sebebiyle 3 ay sahalardan uzak kalacak olması sebebiyle bu bölgeye de bir oyuncu alınmasını talep eden Güneş, ek olarak bir de orta saha alınmasını bekliyor.

Stoper hattı için Hollanda Ligi ekiplerinden AZ Alkmaar forması giyen Bruno Martins Indi’yi ilk hedef olarak belirleyen yönetim, devre arasında Welinton’u yollayıp 30 yaşındaki stoperi almak istiyor. Devre arasında Welinton’a ek olarak olası bir şekilde başka bir savunmacıyı daha gönderecek olan Kara Kartal’ın hedefinde yine Kaan Ayhan var.

Sol kanatta forma giyen isimlerden henüz beklediği performansı alamayan Şenol Güneş, sol kanata da bir takviye istiyor. Fanatik'in haberine göre; bu konuda ön plana, Anthony Nwakaeme çıkıyor. Sezon başında Trabzonspor ’la sözleşme yenilemeyip Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al Fayha’ya Transfer olan Nijeryalı yıldız, yeni macerasından mutlu değil...

33 yaşındaki oyuncunun Türkiye’ye geri dönüşe hızlı bir şekilde yeşil ışık yakması sonrasında operasyonun en kısa süre içinde başlaması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum