Beşiktaş'ta Atiba'dan sonra kim oynayacak?

Beşiktaş, Atiba Hutchinson'ın alternatifini şimdiden belirlemeye başladı...

Beşiktaş'ta Atiba'dan sonra kim oynayacak?
13 Aralık 2020 - 12:25
Beşiktaş, bir yandan Süper Lig için yarışmaya devam ederken, bir yandan da ibresini gelecek ve gönderilecek isimlere yöneltti. Teknik direktör Sergen Yalçın ve Başkan Ahmet Nur Çebi yönetiminde transfer tahtasını çizen Kara Kartal'da rota orta saha transferi oldu.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek ve ayrılması gündemde olan Dorukhan Toköz'ün yokluğunda siyah beyazlılar, bu bölgeye üst düzey bir isim istiyor. Dorukhan ile beraber Atiba'nın da ilerleyen yaşı göz önüne alındığında orta sahanın göbeğine yüksek kalitede bir ismi dahil etmenin planlarını yapıyor.

Ljajic de giderse...

Josef De Souza, Mensah ve Oğuzhan Özyakup'u elinde bulunduran ve Adem Ljajic'i de satmayı düşünen Kara Kartal'ın bu bağlamda gündemine aldığı isim belli oldu. Primertiempo'da yer alan bilgilere göre Beşiktaş, o futbolcu için kulübü ile ilk görüşmelerini yaptı bile... Bununla beraber siyah beyazlıların transfer sürecinde Avrupa'nın dev kulüpleriyle yarıştığı aktarıldı.

Şu anda Rusya'nın Zenit kulübünde forma giyen Wilmar Barrios'un bir sonraki durağı Beşiktaş olabilir. Haberde aktarılan bilgilere göre 2018-19 sezonunda 15 milyon euro bedelle Boca Juniors'tan Zenit'e transfer olan Wilmar Barrios, kulübündeki zamanının dolduğunu düşünüyor. (Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum