Beşiktaş'ta büyük düşüş; 13 maçlık 'kabus' serisi

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, geçen sezonun mumla ararken, siyah-beyazlılar oynadıkları son 13 maçın 10'unda sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Beşiktaş'ta büyük düşüş; 13 maçlık 'kabus' serisi
30 Kasım 2021 - 07:04 - Güncelleme: 30 Kasım 2021 - 07:07
Geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş'ta işler hem ligde hem de Avrupa'da iyi gitmiyor. Son olarak Süper Lig'de kendi sahasında Giresunspor'a 4-0 mağlup olan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ile yola devam edilse de, kötü performansın devamı durumunda bir ayrılık da yaşanabilir. 

Şampiyonlar Ligi ve sakatlıkların etkisi

Geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş bu sezon hem yoğun tempodan hem de sakatlıklardan çok etkilendi. Şampiyonlar Ligi temposu takımı fizik olarak yıpratırken, üstüne bir de dönem dönem sakat oyuncuların çokluğu eklendi.

Son 6 maçta 6 mağlubiyet

Zor bir dönemden geçen Beşiktaş, oynadığı son 13 resmi maçta sadece 2 galibiyet alabildi. Sivasspor ve Galatasaray'ı yenen Beşiktaş, kalan 11 maçın 1'inde sahadan beraberlikle, 10'unda ise yenilgiyle ayrıldı.

Siyah-beyazlılar kötü bir performans sergilerken, oynadıkları son 6 maçın tamamını kaybetti.

Kalesini gole kapayamıyor

Beşiktaş, bu sezon savunmada da büyük sorunlar yaşarken, kalesinde gördüğü gollerin fazlalığı nedeniyle de eleştirildi. Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de en çok gol yiyen 5 takım arasında yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum