Beşiktaş'ta çok mutluyum, kalacağım

Süper Lig’de üst üste ikinci şampiyonluğunu kutlayan Beşiktaş’ın bu başarısının pay sahiplerinde Tolgay Arslan geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kulüpteki geleceği en çok tartışılan futbolcular arasında olan Tolgay, “Burada mutluyum” dedi.

Beşiktaş'ta çok mutluyum, kalacağım
09 Haziran 2017 - 11:04

Bu sezon Süper Lig’de şampiyon olan ve UEFA Avrupa Ligi’nde de büyük işlere imza atan Beşiktaş’ta bu başarılara otak olan futbolculardan Tolgay Arslan, siyah-beyazlı kulüpte kalmayı istediğini söyledi.

Beşiktaş ile birlikte iki sezon üst üste şampiyon olmanını kendisi için çok önemli olduğunu ifade eden Tolgay, “Bir kez daha Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız. Her futbolcunun hayali her zaman en üst seviyede oynamaktır. Burada bunları başarıyoruz. Bu sezon Başakşehir çok iyi bir sezon geçirdi. Onları gerçekten tebrik ediyorum, bize baskıyı hissettirdiler ama sonunda mutlu sona biz ulaştık” dedi.

“TARAFTAR İÇİN SAVAŞTIK”

Ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe’nin bu sezon iyi olmadığını söyleyen başarılı futbolcu, “Başakşehir sürpriz bir takım olarak karşımıza çıktı. Biz ise hem şampiyonluk hem de Şampiyonlar Ligi için savaştık. Bu sezonun yıldızı bir ya da birden fazla oyuncu değil. Kesinlikle takımdı. Takım olarak savunma ve hücumda çok iyiydik. Quaresma’nın ya da Tosiç’le Marcelo’nun nasıl oynayacağı, ne yapacağını çok iyi biliyorum. Her şeyden önemlisi, dünyanın en iyi taraftarına sahibiz. Bize inanılmaz destek verdiler. Biz de onlar için savaştık” şeklinde konuştu.

“KARARIM DOĞRUYMUŞ”

“Beşiktaş’a gelerek ne kadar doğru bir karar verdiğim ortada” diyen Togay, “Burada iki şampiyonluğum var, ayrıca üçüncü yıldızı aldık. Burada mutluyum. Takımı, yönetimi, arkadaşlarımı ve teknik ekibimizi seviyorum. En önemlisi ailem de burada huzurlu” ifadesini kullandı.

“MİLLİ FORMAYI GİYMEK İSTİYORUM”

Uzun yıllar Beşiktaş formasını giymek istediğini belirten Togay, Fanatik’e verdiği röportajda, “ Yönetimle görüşüyoruz, ortak bir noktada buluşacağımıza inanıyorum. Milli takım tercihim ise belli. Türk Milli Takımı’nda oynamak istediğimi daha önce de söyledim. Avukatlarım gerekli görüşmeleri FIFA ile sürdürüyor. Almanya da bana bu konuda bir sorun çıkartmıyor. Sezon başından önce olumlu bir sonuca ulaşacağımızı düşünüyorum. Ay-Yıldızlı formayı giyeceğim an dünyanın en mutlu insanı olacağım” diye konuştu.

“KULÜBÜN SEVİYESİNİ YÜKSELTTİ”

Başkan Fikret Orman’ın yaptıklarını çok başarılı bulduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, “Yönetimiyle birlikte yaptıklarına bugün baktığımda, ne kadar zor bir iş başardığını net bir şekilde görüyorum. Beşiktaş’a resmen seviye atlattı. Şu an harika bir stadımız, çok güzel antrenman sahalarımız ve tesisimiz var. Fikret Başkan ve yöneticilere her Beşiktaşlı’nın teşekkür etmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.  

“ŞENOL HOCA ÇOK ÖNEMLİ”

“Şenol Güneş, bu ülkenin en iyi teknik direktörleri arasında yer alıyor. Kazanılan şampiyonluklarda elbette büyük katkısı var. Çalışmayı çok seven, asla başarıdan yana tatmin olmayan, hep daha iyisini isteyen ve takım kimyasını çok iyi kuran bir hoca” şeklinde konuşan Tolgay Arslan, hocalarının Osmanlıspor maçı öncesi bile çok sıkı bir idman yaptırdığını ifade etti.

“Q7 EGOSUZİ”

“Quaresma tek kelimeyle mükemmel bir karakter. 33 yaşında olmasına rağmen bu sezon boyunca adeta bir genç oyuncu gibi oynadı ve şampiyonluğumuza büyük katkı sağladı” diyen Tolgay. Takım arkadaşının Avrupa şampiyon olmuş bir isim olduğunu söyleyerek, “Euro 2016 şampiyonluğunu kazanmış bir isim. Hiçbir zaman egosu yok. Bu sezon hücumda büyük işler yaptı. Takıma liderlik yapan isimlerin başında geldi. Herkesle çok iyi bir iletişimi var. Hala ekstra idmanlar yapıyor, kendisini üst seviyede tutmaya çalışıyor” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum