Beşiktaş'ta flaş Negredo gelişmesi

Beşiktaş'ın ısrarla istediği Alvaro Negredo transferinde yeni bir gelişme yaşandı. Menajer Ahmet Bulut, İspanya'da görüşmelerde görüntülendi.

Beşiktaş'ta flaş Negredo gelişmesi
01 Ağustos 2017 - 16:57 - Güncelleme: 01 Ağustos 2017 - 17:14

Forvet transferi konusunda çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ın, bu bölgeye ilk düşündüğü ismin Alvaro Negredo olduğu biliniyor. Beşiktaş'ın Negredo transferi için önemli gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş'ın bu transfer için temsilcisi olan Ahmet Bulut, İspanyol oyuncunun menajeri Juanma Lopez ve Valencia kulübü yöneticisi Mateu Alemany İspanya'da Negredo transferi için bir araya geldi. İspanyol basınından Radio Esport, bu üçlünün kulüp binasından çıkarken çekilen görüntülerini yayınladı.


EN İYİ TEKLİF BEŞİKTAŞ'TAN

İspanyol AS gazetesi ise Negredo'nun gelecek sene büyük ölçüde Beşiktaş'ta oynayacağını belirtti. Başka takımların da Negredo'ya transfer teklifinin olduğu konuşulsa da en iyi teklifin Beşiktaş'tan olduğu ifade edildi. 

SEZONU PREMIER LİG'DE GEÇİRDİ

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Premier Lig takımlarından Middlesbrough forması giyen 31 yaşındaki oyuncu, 39 resmi maça çıktı. Negredo bu maçlarda, 10 gol ve 4 asistle oynadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum