Beşiktaş'ta forvet için son viraj

Transferde uzun süredir forvet ve sağ bek arayışında olan Beşiktaş Yönetimi, teknik direktör Sergen Yalçın’ın isteğiyle ilk iş olarak golcüye odaklandı.

Beşiktaş'ta forvet için son viraj
22 Eylül 2020 - 08:42 - Güncelleme: 22 Eylül 2020 - 10:44
Sağ bekte Nazım Sangare için Antalyaspor ile anlaşamayan ve bu nedenle savunmanın sağına yapılacak takviyeyi ikinci plana atan siyah-beyazlılar, heyecanla beklenen forvet transferini en kısa sürede sonuçlandırmak üzere düğmeye bastı.

Milliyet'ten Serdar Sarıdağ'ın haberine göre teknik patron Sergen Yalçın’ın çok istemesi nedeniyle Nikola Kalinic üzerinde yoğunlaşan yönetim, Hırvat golcünün kulübü Atletico Madrid’in parasal konularda geri adım atmaması yüzünden adeta köşeye sıkıştı.
Kalinic için ısrar edilmese forvet operasyonunu çoktan bitirmiş olacaklarını siyah-beyazlı teknik adama söyleyen yöneticiler, bu hafta da bu transferin sonuçlanmaması durumunda rotayı alternatif isimlere çevirecek. Vincent Aboubakar hatta Mario Balotelli dosyasını bile yeniden açmayı düşünen siyah-beyazlılar, golcü işini noktaladıktan sonra sağ bek transferine ağırlık verecek.

Newcastle United forması giyen DeAndre Yedlin başta olmak üzere birçok yabancı ismi listesine dahil eden Beşiktaşlı idareciler, sağ beki kiralık olarak olmaya çalışacak. Öte yandan Nazım Sangare transferi gerçekleşmediği için yabancı kontenjanı problemi yaşayacak olan siyah-beyazlılar, Ajdin Hasic’i kiralamayı ise düşünmüyor. Bosna Hersekli genç yıldızdan çok umutlu olan yöneticiler, yabancı kontenjanında yer açmak için gerekirse farklı bir yabancıyla yolları ayırmanın hesaplarını yapıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum