Beşiktaş'ta forvete alternatif isim Kanada'dan!

Tüm dikkatini forvet transferine veren ve Alvaro Negredo için görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, forvet rotasyonunu güçlendirmek için de Kanadalo Cyle Larin'i gündemine aldı.

Beşiktaş'ta forvete alternatif isim Kanada'dan!
26 Temmuz 2017 - 16:02

Pepe transferiyle büyük ses getiren ve sonrasında Orkan Çınar'ı alarak rotasyonu genişleten Beşiktaş, forvet transferi için de çalışmlarını sürdürüyor. Bu bağlamda Valencia'dan Alvaro Negredo'yu kiralamak için uğraşan Siyah-Beyazlılar, hücum rotasyonunu derinleştirmek için de Kanadalı Cyle Larin'i gündemine aldı.

1.5 MİLYONA BİTEBİLİR

NTV Spor'un haberine göre Kartal, takımın kilit isimlerinden Atiba Hutchinson'ın referans olduğu Cyle Larin'i gündemine aldı. 2017 Aralık'ta sözleşmesi bitecek forvet için 1.5 milyon Euro'luk teklif yapmaya hazırlanan Siyah-Beyazlılar, Alvaro Negredo ile birlikte 22 yaşındaki oyuncuyu da alarak önümüzdeki sezon mücadele edeceği üç kulvara bu pozisyonda hazır girmek istiyor. 

İSTİKRARLI GOLCÜ

2015'te profesyonel kariyerine başladığı Orlando City'de ilk sezonunda 27 maçta 19 gole atarak dikkatleri çeken Larin, geçtiğimiz sezonu da 32 mücadelede 14 kez fileleri havalandırarak tamamlamıştı. Bu sezon da 18 maça çıkan 22 yaşındaki güçlü forvet, 8 kez ağları sarsmayı başardı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum