Beşiktaş'ta Hulk ve transfer itirafı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fatih Karagümrük maçının ardından önemli açıklamalarda bulunurken, asbaşkan Emre Kocadağ Hulk ile ilgili önemli ifadeler kullandı.

Beşiktaş'ta Hulk ve transfer itirafı
21 Ocak 2021 - 19:32 - Güncelleme: 22 Ocak 2021 - 02:31
Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup ettiği maçın ardından teknik direktör Sergen Yalçın değerlendirmelerde bulundu.

Sergen Yalçın şampiyonluk yarışı hakkında konuşurken, transfer iddialarına da yanıt verdi.

Transfer konusunda açık konuşan Yalçın, ''Forvet hattına bir oyuncu ile güçlendirmek istiyoruz. Hulk düşündüğümüz bir oyuncu. Herhalde kendisiyle görüşüyorlar. Şartlar bize uyarsa, bir forvet almak istiyoruz. Ortada transfer yok. Hangi transferden bahsediyoruz. Geçelim, başka soruya'' ifadelerini kullandı.

Ligdeki şampiyonluk yarışı hakkında da kısa bir değerlendirme yapan Sergen Yalçın, ''Şampiyonluk konuşmak için erken. Bunu biraz bekleyelim. Her maçı kazanmak ve yarışmacı seviyede kalmak istiyoruz'' dedi.

Emre Kocadağ'dan Hulk açıklaması

Sergen Yalçın'dan daha önce maç sonu açıklamada bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ise Hulk'a ilgilerinin olduğunu dile getirdi. Emre Kocadağ yaptığı açıklamada ''Hulk iyi oyuncu, tartışmaya kapalı. Hulk ile bir temas oldu, menajeri aracılığıyla. Olgunlaşınca bilgisini veririz.  6 ay, 1 yıl, onlar konuşuluyor. Bizim bütçemize uygun bir nokta olursa değerlendirmeyi düşünebiliriz'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum