Beşiktaş'ta ipler koltu! Ayrılık

Beşiktaş Yönetimi ile Dorukhan Toköz arasındaki görüşmeler, iki tarafın istekleri arasındaki fark nedeniyle çıkmaza girdi.

Beşiktaş'ta ipler koltu! Ayrılık
11 Mart 2021 - 12:50
Beşiktaş Yönetimi, Dorukhan Toköz ile yeni sözleşme görüşmelerini sürdürürken, milli oyuncunun indirime gitmek istememesi nedeniyle görüşmeler tıkandı. Siyah-beyazlı yönetim son teklifini yaparken, Dorukhan Toköz'ün bu teklifi kabul etmediği ortaya çıktı.

Milliyet'te yer alan habere göre Dorukhan'a daha önce 7 milyon lira garanti ücretin yanı sıra maç başına 100 bin lira teklif eden siyah-beyazlılar, 15 milyon lira garanti parada ısrar edilmesi nedeniyle, milli futbolcuya artık 'gitti' gözüyle bakıyor.

Genç futbolcunun yeni sözleşmeye imza atmaması nedeniyle bu bölgeye önümüzdeki sezon için oyuncu bakan Beşiktaş yönetimi, göreve geldiği günden beri ücret politikasında hiçbir geri adım atmadı.

Bu politika doğrultusunda, hem yaz hem de kış transfer döneminde birçok isimle adı anılmasına rağmen, bu oyuncuları transfer etmeyen siyah-beyazlı yönetimdeki bazı isimlerin, "Necip Uysal takımın jokeri. Her yerde büyük fedakarlıklarla oynuyor. Necip'in maaşında yüzde 50 indirim yaptığı yerde biz herkese yüksek rakamlar ödeyemeyiz" diye konuştukları ortaya çıktı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum