Beşiktaş'ta Jean Onana için flaş ayrılık kararı!

Beşiktaş'ta transfer edildiği günden beri kendisine verilen şansları iyi değerlendiremeyen Jean Onana, eski takımı Lens için yaptığı paylaşımla taraftarlardan büyük tepki topladı.

Beşiktaş'ta Jean Onana için flaş ayrılık kararı!
26 Eylül 2023 - 10:15 - Güncelleme: 26 Eylül 2023 - 10:16
Kayserispor’u yenerek düzlüğe çıkan Beşiktaş’ta Gedson’un sakatlığına rağmen kadroya alınmayan Jean Onana’nın tavırları sıkıntı yarattı. Kamerunlu futbolcunun, Kayserispor maçı için stada gelmeyerek evinde eski takımı Lens’in Toulouse ile oynadığı saat 16.00’da başlayan lig maçını televizyondan izlemesi ve Instagram hesabından yaptığı paylaşım büyük tepki topladı.

Büyük tepki çekti

Jean Onana, sezon başında 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fransız kulübü Lens’den transfer edilmişti. Şimdiye kadar beklentilere yanıt veremeyen 23 yaşındaki futbolcunun sosyal medyadan yaptığı paylaşımın hem teknik heyet hem de yönetimin tepkisini çektiği bildirildi.

Yol göründü

Siyah-beyazlıların, Teknik Direktör Şenol Güneş’in gözüne giremeyen ve orta sahadaki forma rekabetinde şans bulması zor görünen Onana ile yolları ayırmanın hesaplarını yaptığı ileri sürüldü. Kamerunlu futbolcunun ara transfer döneminde kiralık olarak veya bonservisiyle birlikte gönderilmesinin planlandığı iddia edildi.

Ayrılığa sıcak bakıyor

Beşiktaş’ta aradığını bulamayan Jean Onana’nın da koşulların değişmemesi halinde ayrılığa sıcak baktığı öğrenildi. Sezon başında Fransa, İtalya ve İspanya’da bazı kulüplerin gündemine gelen genç futbolcunun bu ülkelerden birine gidebileceği aktarıldı.

109 dakika şans buldu

Teknik Direktör Şenol Güneş, Jean Onana’ya şimdiye kadar 6 resmi maçta toplam 109 dakika forma şansı verdi. Trendyol Süper Lig’de sadece 2 dakika oynayan Kamerunlu futbolcu, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise 107 dakika sahada kaldı.

Genoa'ya gidiyordu!

Kartal’da şans bulamayan Jean Onana’nın Avrupa’da yaz transfer dönemi kapanmadan kısa süre önce Genoa’ya kiralanması gündeme gelmişti. İtalyan kulübünün, Onana’nın 1,5 milyon euro olan yıllık garanti ücretini ödemeyi kabul etmesine rağmen siyah-beyazlıların transfere onay vermediği iddia edilmişti.

(Milliyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum