Beşiktaş'ta kriz patlak verdi

Geçtiğimiz üç hafta boyunca kendilerine kadroda yer bulamayan Beşiktaş'ın yeni transferleri bu durumdan rahatsız. Şilili futbolcu Gary Medel'in gösterdiği tepki büyük yankı uyandırdı, Şenol Güneş formül arayışında.

Beşiktaş'ta kriz patlak verdi
28 Ağustos 2017 - 16:49

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, geride kalan 3 hafta boyunca yeni transferler Jermain Lens, Alvaro Negredo ve Gary Medel'e çok az süre verdi. Tecrübeli hocanın istediği şampiyon oyuncuları küstürmemek ve yeni gelen oyuncuların uyum sorunu problemini en aza indirmekti. Ancak Beşiktaş'ın son oynadığı Bursaspor maçından sonra kazan kaynadı. Bu üç futbolcu içerisinde en çok sorun çıkartan ismin de Şilili futbolcu Gary Medel olduğu ortaya çıktı.

Güneş, 3. değişikliğini Tolgay'dan yana kullanınca Şilili ön libero sinirlenip soyunma odasına gitse de, bir şekilde hocasının yanına geri getirildi. Medel, maçın ardından Twitter hesabından Beşiktaş formalı bir fotoğrafını paylaştı. Ancak Medel, daha sonra Instagram hesabından Beşiktaş armalı bir fotoğraf koyarak soru işaretlerini kaldırdı.

İşin teknik yönüne bakıldığında ise Medel'in forma şansı bulabilmesi epey zor görünüyor. Çünkü, ön liberoda görev alan Atiba Hutchinson'un kesilme şansı çok az. Medel hücumcu bir oyuncu olmadığı için de Tolgay ya da Oğuzhan'ın yerine forma giyme ihtimali bir hayli az.

Lens de şans bulamıyor

Medel, Tosic'in performansı ve olası Vida transferini de düşünüyor. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş de yaşanan bu sorunları çözmek adına bir formül üzerinde durmaya başladı.

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Jeremain Lens 3 maçta 16 dakika süre aldı. Bir başka yeni transfer Alvaro Negredo bu 3 maç süresince 29 dakika görev alırken, kazan kaynatan Şilili Gary Medel ise yalnızca 17 dakika süre alabildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum