Beşiktaş'ta maç sonu Semih Kılıçsoy itirafı: 'Çok zor'

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Trabzonspor maçının ardından transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Beşiktaş'ta maç sonu Semih Kılıçsoy itirafı: 'Çok zor'
05 Şubat 2024 - 01:00
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, siyah-beyazlıların Trabzonspor'u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Feyyaz Uçar ''Transfer çalışmaları devam ediyor. Avrupa'da bitti, biz de devam ediyor. Arayışlarımız var. Bugün bir oyuncu geldi. Nottingham Forest'ın kaptanı ve lider bir oyuncu. Onu 2 kulüp anlaşmaya çok yakın. Yarın resmi açıklama olur. O mevkide ve diğer mevkilerde, istediğimiz şekilde gelişirse transfer yapacağız'' dedi.

''Uzun yıllar tutabileceğimizi zannetmiyorum''

Genç Semih Kılıçsoy hakkında da konuşan Uçar ''Semih umarım uzun yıllar Beşiktaş'ta oynar demek istiyorum ama tutabileceğimizi de zannetmiyorum. Son yıllarda Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük yıldız. Bu sezon bitmez, teklifler zaten başladı. Sezon sonunda hele bir de Montella da kadroya davet edecektir. Ondan sonrasına bakacağız. Semih için en hayırlısı olacak'' ifadelerini kullandı.
Fernando Santos'un transfer beklediğini de dile getiren Uçar ''Hocamızın beklentisi oyuncu alımı. Oyuncu satışıyla ilgili hocadan bir şey gelmedi. Kadroda ayrılan bazı genç oyuncular var performansıyla alakalı. İlk 11 ve yedeklerden çok fazla bir ayrılık olacağını düşünmüyorum'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum