Beşiktaş'ta Quaresma şoku

Portekizli yıldız, arka adalesindeki çekme nedeniyle sezonu kapattı. Takım arkadaşları ile birlikte Gaziantep’e gidecek olan Portekizli yıldız yarınki maçta ve Osmanlıspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ta Quaresma şoku
27 Mayıs 2017 - 14:51

Spor Toto Süper Lig’de yarın akşam Gaziantepspor karşısına şampiyonluk turu atmak için çıkacak olan Beşiktaş’ta Ricardo Quaresma şoku yaşandı. Portekizli yıldızın, sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığı ve ligin son iki maçında sahaya çıkamayacağı öğrenildi.

Bu sezon hem ligde hem Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarında üstün bir performans sergileyen Quaresma’nın arka adalesinde çekme olduğu ve bu nedenle, sezonun son iki maçında oynayamayacağı belirtildi.

VODAFONE ARENA’DA DA YOK

Buna göre Portekizli yıldız, siyah-beyazlı takımın yarın deplasmanda Gaziantepspor’la, ligin son haftasında da Vodafone Arena’da Osmanlıspor’la oynanacak karşılaşmalarda forma giyemeyecek.

Bu arada, Ricardo Quaresma’nın bugün siyah-beyazlı birlikte Gaziantep deplasmanına götürüleceği ancak yarınki maçta takımdaki yerini alamayacağı belirtildi.

Beşiktaş’ta bu sezon 44 resmi maçta forma giyen 33 yaşındaki futbolcu 6 gol atarken 16 asistle siyah-beyazlı takımın başarılarına önemli katkılarda bulundu.

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMIŞTI

Ricardo Quaresma, Portekiz Milli Takımı’nın 2018 Dünya Kupası eleme maçı ve FIFA Konfederasyonlar Kupası karşılaşmaları için aday kadroya da çağrılmıştı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum