Beşiktaş'ta Quaresma'ya ceza yolda

Sezon hazırlıklarını İspanya’da sürdüren siyah-beyazlı takımda Ricardo Quaresma idmana katılmadı. Dün takıma katılması gereken Portekizli oyuncunun, bundan dolayı ceza alabileceği belirtildi.

Beşiktaş'ta Quaresma'ya ceza yolda
24 Temmuz 2017 - 23:17

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını İspanya'da yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Marbella kentinde kamp yapan siyah-beyazlı ekip, yoğun tempoda çalışıyor.

Siyah-beyazlılar, kondisyon hareketlerinin ardından taktik ve top kapma çalışması yaptı. 

Taktik idmanda teknik direktör Şenol Güneş, topa sahip olan takımdaki oyunculardan meşin yuvarlağı hızlı bir şekilde kullanmalarını, diğer ekipten de alanı kapatmalarını istedi. 


Beşiktaşlı oyuncular bu çalışmanın ardından iki gruba ayrıldı. Hücum ve orta saha oyuncuları şut ve kanat organizasyonlarında gol çalışması yaparken, savunmadaki isimler taktik programı sürdürdü.


SAKATLAR TAKIMLA ÇALIŞTI

Beşiktaş'ta sakatlıkları geçen Ryan Babel ve Atiba Hutchinson takımla idmana başladı. Gribal enfeksiyondan dolayı iki idmanda bulunamayan Babel ve Hutchinson, akşamki idmanda takım arkadaşlarıyla birlikte çalıştı. 

Sezon hazırlıklarının büyük bölümünde izinli olan ve İspanya'da takıma katılan Pepe de takım çalışmasına katıldı. 


FRİKİK ONLARDAN SORULUR

Anderson Talisca ile Caner Erkin, takım idmanını bittikten sonra bir süre daha çalıştı. Diğer oyuncuların kenarda dinlediği sırada bu iki isim, Denys Boyko ve Utku Yuvakuran'ın koruduğu kaleye serbest vuruş kullandı. 


3. MAÇ YARIN

Siyah-beyazlı takım, yeni sezon hazırlıkları kapsamında üçüncü hazırlık maçını yarın yapacak. Beşiktaş, 25 Temmuz Salı saat 21.00'de İspanya temsilcisi  Real Valladolid ile Marbella Stadı'nda karşı karşıya gelecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum