Beşiktaş'ta sakat futbolcuların son durumu

Sakatlık sorunları ile boğuşan Beşiktaş'ta kritik Trabzonspor maçı öncesi sakat futbolcuların durumları netleşmeye başlıyor.

Beşiktaş'ta sakat futbolcuların son durumu
05 Kasım 2021 - 12:51
Beşiktaş 6 Kasım Cumartesi günü Vodafone Park’ta lider Trabzonspor’a karşı belki de sezonun en kritik sınavına çıkacak. Zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak üzerindeki kara bulutları dağıtmanın hesaplarını yapan Kartal’a Michy Batshuayi’den kötü haber geldi.

Hatayspor’la oynanan müsabakanın ilk yarısında sakatlanarak sahayı terk eden Belçikalı golcünün uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama belirlenmişti. Sakatlığı yüzünden Sporting maçını kaçıran Batshuayi, Trabzonspor’a karşı da forma giyemeyecek. Tedavisine devam edilen yıldız futbolcunun milli arada iyileşerek takıma dönmesi bekleniyor.

3 futbolcu dönüyor

Kartal’da sakatlıkları büyük ölçüde düzelen Miralem Pjanic, Valentin Rosier ve Domagoj Vida ise Trabzonspor maçında görev yapabilecek. Bu oyuncuların ilk 11’de sahaya çıkmaları bekleniyor. Uzun bir sakatlık dönemini geride bırakan Kevin Nkoudou da maç kadrosunda yer alacak.

Bu arada Sporting deplasmanında dizine aldığı darbe nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan Can Bozdoğan’ın tedavisine başlandı. Trabzonspor maçını kaçıracak olan genç oyuncunun yaklaşık 2 hafta sonra takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. (Milliyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum