Beşiktaş'ta sakatlık! Kadrodan çıkarıldı

Süper Lig'de Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'a başarılı orta saha oyuncusu Josef de Souza'dan kötü haber geldi.

Beşiktaş'ta sakatlık! Kadrodan çıkarıldı
03 Aralık 2020 - 18:11 - Güncelleme: 03 Aralık 2020 - 19:22
Beşiktaş'a başarılı orta saha oyuncusu Josef de Souza'dan kötü haber geldi. Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta Josef de Souza sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Beşiktaş, Josef de Souza'nın sakatlığıyla ilgili ''Futbol Takımımızın dün (2 Aralık) BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanda, sağ kasık ön adalesinde ağrı hissettiği için çalışmaya devam edemeyen futbolcumuz Josef de Souza’nın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, iliopsoas adalesinde zorlanma (evre 1 strain) tespit edilmiştir. Kasımpaşa maçının kamp kadrosundan çıkarılan Josef de Souza’nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında 4 Aralık Cuma günü Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlı takımda cezası nedeniyle Clye Larin de forma giyemeyecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum