Beşiktaş'ta Sergen Yalçın favori

Şenol Güneş'in Milli Takım'ın başına geçeceğinin açıklanmasıyla birlikte siyah-beyazlı takımda öne çıkan ilk isim Sergen Yalçın. Aytemiz Alanyaspor'da başarılı bir dönem geçiren Sergen Yalçın taraftarlar arasında da oldukça sevilen bir isim.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın favori
28 Şubat 2019 - 17:47 - Güncelleme: 23 Mart 2019 - 01:21

Şenol Güneş'in 1 Haziran 2019'dan itibaren A Milli Takım'ın başına geçeceğinin açıklanmasıyla birlikte Beşiktaş'ta önemli gelişmeler yaşanmaya başlandı.

3-3'lük Fenerbahçe derbisi sonrası bazı taraftarlarla arasında gerilim oluşan Şenol Güneş'e medyadan ve camiadan da tepkiler gelmişti. 

Tecrübeli teknik adamın Milli Takım'ın başına geçeceğinin açıklanmasının hemen ardından futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in istifa haberinin gelmesi de olaya başka bir boyut kazandırdı.

Ancak Demirören'in yerine Yönetim Kurulu kararıyla Seçimli Genel Kurul'a kadar Hüsnü Güreli'nin vekalet edeceğinin belli olmasıyla tablo da netleşmeye başladı.

Eğer çok önemli bir sürpriz olmazsa Şenol Güneş 1 Haziran'da A Milli Takım'ın başında olacak. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerinin Mart ayı içinde oynayacağımız Arnavutluk ve Moldova maçlarında da Şenol Güneş'in Milli Takım'ın başında olmasını istedikleri belirtildi.

Bu gelişmeler ışığında Beşiktaş'ta da yeni teknik adam için adaylar özellikle medyada yer almaya başladı.

Siyah-beyazlı takımda öne çıkan ilk isim Sergen Yalçın. Aytemiz Alanyaspor'da başarılı bir dönem geçiren Sergen Yalçın taraftarlar arasında da oldukça sevilen bir isim.

Bir başka isim Rıza Çalımbay. Daha önce Beşiktaş'ta görev yapan ve futbolculuğu döneminde camianın "Atom Karınca" olarak adlandırdığı Çalımbay son olarak Konyaspor'u çalıştırmıştı.

İsmi geçen diğer isimler ise Şenol Güneş'in yardımcısı Guti Hernandez ile Suudi Arabistan'daki görevinden ayrılan Slaven Bilic.

YORUMLAR

  • 0 Yorum