Beşiktaş'ta sezonu sonu çifte imza! Anlaşma tamam

Beşiktaş, sezon sonu gelmeden Josef de Souza ve Can Bozdoğan ile yeni sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş'ta sezonu sonu çifte imza! Anlaşma tamam
11 Ekim 2021 - 11:48
Beşiktaş sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncularla ilgili iç transfer görüşmelerine başladı. Beşiktaş sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncularla ilgili iç transfer görüşmelerine başladı.

Hem sahada hem dışarıda

Takımın temel taşlarından olan yıldız futbolcunun hem saha içi hem de saha dışındaki örnek teşkil eden profili yönetimi bu konuda hiç düşünmeden opsiyonu devreye koymaya ikna etmiş durumda... Takımın savunmadaki temel direği olan Josef de Souza'ya ülkesinden Gremio'nun talip olduğu yönünde haberler olsa da ilerleyen günlerde opsiyon maddesi devreye alınacak.

Siyah-beyazlı takımdan yıllık 1.3 milyon Euro kazanan başarılı ön liberoyla 2023 Haziran'a kadar kesin olarak birlikte olunacak. Aynı zamanda yönetimin 1 yıl opsiyon dışında +1 yıl daha sözleşme yapmayı planladığı kaydedildi. 32 yaşındaki futbolcunun da Beşiktaş'ta mutlu olduğunu söylediği ve daha uzun yıllar siyah-beyazlı formayı giyme isteğini yönetime ilettiği öğrenildi.

Can Bozdoğan için sözleşme hazır

Bu arada Beşiktaş'ın sezon başında Schalke 04'ten 350 bin Euro'ya kiraladığı Can Bozdoğan, kısa sürede teknik heyetin gözüne girerken, potansiyelini de herkese kabul ettirdi.

1.8 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan 20 yaşındaki orta sahanın opsiyonunu sezon bitmeden kullanacak olan Beşiktaş, sözleşmeyi bile baştan imzalamış durumda...

Genç oyuncunun 1 yıllık kiralık kontratının dışında Beşiktaş ile 4 yıllık da uzun vadeli anlaşması bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum