Beşiktaş'ta stoper gelişmesi!

Ara transfer döneminde kadrosuna en az bir stoper transferi yapmayı planlayan Beşiktaş, Kızılyıldız forması giyen Aleksandar Dragovic ile temaslarını sürdürüyor.

Beşiktaş'ta stoper gelişmesi!
20 Ocak 2024 - 11:15
Devre arası transfer dönemine hızlı bir giriş yapan ve art arda kadro dışı bırakılan Eric Bailly, Jean Onana ve Valentin Rosier ile yollarını ayıran Beşiktaş sağ beki Adana Demirspor'dan ayrılan Jonas Svensson ile takviye ederken stoper, ön libero ve forvet için arayışlarını sürdürüyor.

Daniel Amartey ve Omar Colley de milli takımlarının formalarıyla Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele ettiği için stoper bölgesinde sıkıntı yaşayan Kartal, Kızılyıldız forması giyen Aleksandar Dragovic ile temasta.

Çok yönlü oyuncu

Kızılyıldız Kulübü ile sözleşmesi haziran sonunda bitecek olan 32 yaşındaki futbolcu stoperin yanı sıra ön libero ve sağ bek olarak da görev yapabiliyor.

Kararı Santos verecek

Avusturya Milli Takımı'nda da 100 kez forma giyen Dragovic bu sezon Kızılyıldız ile 25 karşılaşmada sahne alırken 1 gol attı, 2 de asist yaptı. Siyahlı beyazlı kulübün scout ekipleri tarafından yaklaşık 1 yıldır izlenen Kızılyıldız'ın kaptanı için Portekizli teknik direktör Fernando Santos karar verecek.

(Hürriyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum