Beşiktaş'ta Talisca krizi

Siyah-beyazlı ekibin Brezilyalı oyuncusu lisansı çıkmadığı için yarın akşam Samsun'da oynanacak Süper Kupa finalinde forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ta Talisca krizi
05 Ağustos 2017 - 13:17

Beşiktaş’ta Talisca’nın lisansının çıkması için gereken evrakların Benfica’dan gelmemesi sorun yaratmış durumda.

Siyah-beyazlı kulübün Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Anderson Talisca ile ilgili açıklama yaptı.

AA Muhabirine konuşan Mahmutyazıcıoğlu şunları söyledi: “Sanırım Talisca’ya gelen bir teklif var. Benfica da bu yüzden sorun çıkartmaya çalışıyor. O yüzden kriz çıkartıyorlar. Ama biz ağır bir sözleşme yaptık. Bizim onayımız olmadan Talisca’yı satamazlar. FIFA’ya başvurup birkaç gün içinde Talisca’nın lisansını çıkartırız…”

Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldız için sözleşmede bulunan opsiyonu kullandığını ifade eden Mahmutyazıcıoğlu, “Benfica, ‘Talisca’nın onayı olmadan opsiyonu kullandınız’ diyor. Ama öyle birşey yok. Elimizde sözleşme var. Benfica oyuncuyu satarsa ancak sezon sonu satar. Beşiktaş’ın izni olmadan satamazlar. Herşey Beşiktaş’ın inisiyatifinde. Sözleşme çok sağlam, hareket edemezler” şeklinde konuştu.

Brezilyalı Anderson Talisca geçtiğimiz sezon başında kiralık olarak Benfica’dan beşiktaş’a gelmişti.

Brezilyalı yıldız lisansı çıkmadığı için Beşiktaş'ın yarın akşam Atiker Konyaspor’la oynayacağı Turkcell Süper Kupası finalinde forma giyemeyecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum