Beşiktaş'ta 'transfer alarmı'

Pendikspor karşısında alınan 4-0’lık ağır mağlubiyet kadronun yetersizliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Beşiktaş’ın teknik patronu Fernando Santos ön libero pozisyonuna çok acil takviye yapılmasını istedi.

Beşiktaş'ta 'transfer alarmı'
22 Ocak 2024 - 12:35
Beşiktaş’ta Pendikspor karşısında alınan 4-0’lık ağır mağlubiyetin şoku yaşanıyor. Çaykur Rizespor ve Karagümrük’ü yenerek moral depolayan Kartal, Pendikspor deplasmanında büyük hayal kırıklığına uğrarken mevcut kadronun yetersizliği bir kez daha gözler önüne serildi.

Daha önce stoper ve ön libero transferi isteyen Teknik Direktör Fernando Santos’un orta sahaya acil takviye beklediği belirlendi.

Amir Hadziahmetovic ve Oxlade Chamberlain’in sezonu kapatmaları nedeniyle merkezde ciddi sıkıntı yaşanıyor. Teknik patron Santos istediği futbolcuların listesini yönetime iletti. Bir süredir arayış içinde olan siyah-beyazlılar da bazı isimleri teknik heyete sundu.

Fernando Santos ve yöneticilerin bugün transfer zirvesinde bir araya gelmeleri bekleniyor. Yapılacak görüşmede ön libero ve stoper adayları masaya yatırılacak ve isimler belirlenecek. Siyah-beyazlılar daha sonra tespit edilen oyuncuların transferi için resmi görüşmelere başlayacak.

Fernando Santos’un ön libero pozisyonu için en çok istediği oyuncunun William Carvalho olduğu öğrenildi. Real Betis’in 2026’ya kadar sözleşmesi olan 31 yaşındaki Portekizli oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamaya hazır olduğu aktarıldı. Maddi konularda anlaşma sağlanması halinde Carvalho’nun kiralık olarak kadroya dahil edileceği vurgulandı. (Milliyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum