Beşiktaş'ta Vida kalıyor, Larin gidiyor

Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gelecek yılın kadrosu şimdiden şekillenmeye başlıyor.

Beşiktaş'ta Vida kalıyor, Larin gidiyor
12 Nisan 2022 - 11:49
Beşiktaş'ta tecrübeli defans oyuncusu Domagoj Vida, sözleşme yenileme teklifini kabul ederken maaşında da ciddi bir indirime gitti. Öte yandan Beşiktaş'ın yeni sözleşme önerisini reddeden Cyle Larin'in ise yeni takımı belli oldu.

Beşiktaş ile Domagoj Vida görüşmelerinde anlaşma sağlandı. Siyah-beyazlı yönetim, 33 yaşındaki Hırvat oyuncunun isteklerinden geri adım atması üzerine bir kez daha kendisiyle görüştü ve masaya ilk olarak yeniden 1.5 milyon Euro'dan 2 yıllık kontrat teklifiyle oturdu. Tecrübeli stoper, Beşiktaş ve İstanbul'da kalma arzusuyla birlikte kendisine önerilen son rakama 'Tamam' dedi ve iki taraf el sıkıştı.

Cyle Larin'in yeni takımı

Cyle Larin ise Beşiktaş'tan ayrılıyor. Siyah beyazlıların 2018 yılında MLS ekiplerinden olan Orlando City'den 1.85 milyon Euro karşılığında takımına kattığı Kanadalı sol kanat oyuncusu Larin, Beşiktaş'ın yeni teklifini reddetti.

Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Cyle Larin'e İtalyan Fiorentina kancayı attı… Beşiktaş'ın 1 milyon 750 bin Euro'dan önerdiği 3 yıllık sözleşmeyi geri çeviren deneyimli oyuncu, Kanada ile Dünya Kupası'na gitmeye hazırlanıyor. Floransa ekibi de Katar yolculuğu öncesinde Larin'e imza attırmak istiyor. (Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum