Beşiktaş Talisca'yı bitiriyor

Benfica Kulübü’ne bir yıllık daha kiralama opsiyonunu kullanacağını bildiren siyah-beyazlılar, Anderson Talisca ile masaya oturuyor.

Beşiktaş Talisca'yı bitiriyor
01 Temmuz 2017 - 10:28

Geçtiğimiz sezon yaşanan şampiyonlukta büyük pay sahibi olyan orta sahanın yıldızı Talisca için Beşiktaş hamlesini yapıyor. 

Yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret isteyen Brezilyalı yıldız ile görüşecek olan Beşiktaş’ın başkanı Fikret Orman, rakamı düşürmek için pazarlık yapacak.

Talisca’ya takım içindeki dengeleri ve UEFA kriterlerini hatırlatacak olan başkan Orman, yıllık 2 milyon euro ücret teklifi ile gidecek. 

Yapılan anlaşmaya göre 1 Ağustos’a kadar 25 milyon euro veren bir kulüp olursa Benfica, Talisca’yı satma hakkına sahip. Hürriyet’in haberine göre, böyle bir durum söz konusu olursa Portekiz kulübü, Beşiktaş’tan geçen sezon aldığı 2 milyon euroluk kiralama bedelini geri ödeyecek. 

23 yaşındaki Brezilyalı yıldız geçtiğimiz sezon 33 karşılaşmada görev alırken 17 gole de imza attı. Talisca 6 da asist ile oynadı. 

Mükemmel frikik golleriyle Beşiktaş taraftarının gönlünü kazanan Anderson Talisca, çok kritik gollere de imza atarak, şampiyonlukta da oldukça önemli bir pay sahibi oldu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum