Beşiktaş'tan çifte atak!

Siyah-Beyazlılar, orta saha transferinde 2 isim üzerine yoğunlaştı. Bir ön liberoyu kadrosuna katmak için Şenol Güneş’in raporunu bekleyen yönetim ayrıca bir merkez orta sahayı da kadrosuna katmak için geri sayıma geçti.

Beşiktaş'tan çifte atak!
22 Haziran 2023 - 09:05 - Güncelleme: 22 Haziran 2023 - 10:18
Süper Lig'i 3. sırada bitiren ve orta sahada sorunlar yaşayan Beşiktaş sezonun bitimiyle beraber kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı.

Yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda ortalama 50 maça çıkacak olan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Transfer konusunda birçok bölge için çalışma başlatsalar da son günlerde orta alana yoğunlaşan idareciler, 2 ismi Kartal yapmak istiyor. 

Fransa Lig 1 ekibi Nice’den Alexis Beka Beka’yı renklerine bağlamak için büyük aşama kaydeden yönetim, 22 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle takımına kazandırmak üzere... Kiralamayı bedelsiz olarak yapacak olan idareciler, opsiyon konusunda pazarlıklarını sürdürürken bir yandan da teknik direktör Şenol Güneş’in raporunu tamamlamasını bekliyor.

Cevap bekleniyor

Rusya Ligi ekibi Zenit’le sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan 30 yaşındaki merkez orta saha Daler Kuzyaev’le de temaslar devam ediyor. Bonservisinin elinde bulunması sebebiyle Kartal’ı cezbeden deneyimli oyuncuyla görüşme trafiği sürüyor.

10 milyon Euro piyasa değeri bulunan Rus futbolcuya Beşiktaş Yönetimi’nden bir teklif yapıldığı ve bu öneriye gelecek cevabın beklendiği ifade edildi.(Fanatik)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum