Beşiktaş'tan devre arası atağı

Özellikle fazla verim alamadığı Kanadalı forvet Larin'in menajeri İstanbul'a çağrıldı. Teknik direktör Şenol Güneş'in Larin'in başka bir kulübe kiralanması ve takıma yeni bir forvet takviyesi yapılması konusunda istekte bulunduğu öğrenildi.

Beşiktaş'tan devre arası atağı
05 Aralık 2018 - 12:18 - Güncelleme: 05 Aralık 2018 - 17:30

Galatasaray'ı yenerek şampiyonluk yarışında iddiasını tekrar güçlendiren Beşiktaş bir yandan da devre arasında kadrosunu revize etmeyi düşünüyor. 

Özellikle fazla verim alamadığı Kanadalı forvet Cyle Larin'in menajeri İstanbul'a çağrıldı. Teknik direktör Şenol Güneş'in Larin'in başka bir kulübe kiralanması ve takıma yeni bir forvet takviyesi yapılması konusunda istekte bulunduğu öğrenildi.

Bilindiği gibi daha önce Trabzonspor tarafından kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz'la ilgili de Başkan Fikret Orman, "Burak sevdiğimiz bir oyuncu" açıklaması yaparak devre arasında bu transferi gerçekleşebileceğinin sinyallerini vermişti.

Öte yandan siyah-beyazlı kulüpte halen kadro dışı olan Tolgay Arslan'ın ise devre arasında affedilmesinin söz konusu olduğu belirtiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum