Beşiktaş'tan fırsat transferi!

Transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala bir transfer daha yapmak isteyen Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın eski takım arkadaşı Xeka'yı gündemine aldı.

Beşiktaş'tan fırsat transferi!
14 Eylül 2023 - 11:39
Yaz transfer döneminin bitmesine iki gün kala fırsat transferi kovalayan Beşiktaş, hareketli saatler yaşıyor. Son olarak Gedson ile yeni sözleşme yapan, Cenk Tosun ve Salih Uçan ile de görüşmelerini sürdüren Kara Kartal, ayrıca transferde de sürpriz bir ismi gündemine aldı.

Şimdi hedef orta saha transferi

İç transferde imzaları art arda attıran yönetim, transfer dönemi bitmeden orta sahasını da güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Xeka gündeme alındı

Teknik direktör Şenol Güneş'in yönetiminde bu sezon yer aldıkları 3 kulvarda da başarı hedefleyen Kara Kartal, transfer döneminin son saatlerinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yönetim, son olarak Portekizli orta saha Xeka'yı gündemine aldı.

Burak Yılmaz'ın eski takım arkadaşı

Fransa Lig 1 ekibi Lille'de yardımcı antrenör Burak Yılmaz'la beraber görev yapan ve Rennes macerası sonrasında boşta bulunan 28 yaşındaki futbolcuyla temasların başladığı bildirildi.

Orta sahada çok yönlü

Merkez orta saha hattına ek olarak sol kanat bek olarak da görev yapabilen 1,85'lik futbolcu, kariyerinde daha önce Braga ve Dijon gibi kulüplerin de formasını giymişti.

Avrupa'da transfer bitti, boşta kaldı

Piyasa değeri 6 milyon Euro bandında bulunan deneyimli oyuncu, Avrupa'da transfer döneminin kapanması sonrasında boşta kalmıştı. Geçen sezon Rennes formasıyla 8 maça çıkan tecrübeli isim, skor üretememişti.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum