Beşiktaş'tan Güner açıklaması

Siyah-beyazlı kulüp, resmi sitesinden yaptığı açıklamada, Umut Güner'in hiçbir oyuncunun transferi hakkında yorum yapmadığını belirtti.

Beşiktaş'tan Güner açıklaması
16 Temmuz 2017 - 22:11

Real Madrid'den ayrılan yıldız oyuncu Pepe'yi transfer ederek büyük ses getiren Beşiktaş'ta uzun süredir Diego Costa ismi gündeme geliyor. 

Bugün basında çıkan bir habere göre Beşiktaş’ın transfer komitesi başkanı Umut Güner'in “Diego Costa'dan daha iyisini alabiliriz” ifadelerine yer verilirken, siyah-beyazlı kulüpten bu konuda açıklama geldi.  

Beşiktaş resmi sitesinden yapılan açıklamada, Umut Güner'in hiçbir oyuncunun transferi hakkında yorum yapmadığı ve çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.  

Yapılan açıklama rağmen taraftarların Diego Costa'yı çok istediği ve İspanyol forvetin aklını çelebilmek için sosyal medyada çok ciddi bir çalışma yaptığı biliniyor. 

Özellikle geçtiğimiz hafta çok sayıda Beşiktaşlı taraftar tecrübeli golcü için Instagram'da “Come to Besiktas” ifadelerini kullanarak tam 3.8 milyon yorum yapmış ve bu rakam Instagram'da ulaşılmış en yüksek rakam olmuştu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum