Beşiktaş'tan hakem çıkışı

Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, “Beşiktaş yönetimi olarak hakemlerin de hata yapabileceğini düşünen bir zihniyete sahibiz, ancak, bunun üzerine algı yaparak 'hakemler Beşiktaş'ı kolluyor

Beşiktaş'tan hakem çıkışı
11 Şubat 2017 - 12:40

Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, “Beşiktaş yönetimi olarak hakemlerin de hata yapabileceğini düşünen bir zihniyete sahibiz, ancak, bunun üzerine algı yaparak 'hakemler Beşiktaş'ı kolluyor.' denmesini kabullenmek çok zor” dedi.

Beşiktaş’ta Karabük yenigisinin ardından değerlendirmeler sürüyor. Siyah-beyazlı kulübün genel sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Anadolu Ajansı’na yaptığı açıklamada “Karabükspor maçında rakibimizin ilk golü ofsayt ve bir de penaltımız verilmedi” dedi. “Kulüp olarak önce kendimize bakıyoruz diyen Ahmet Ürkmezgil şu açıklamaları yaptı: "Gerekli özeleştirimizi yapıyoruz. Ancak kazandığımız maçlarda da aleyhimize hakem hataları olmasına rağmen kamuoyunda 'hakemler Beşiktaş'ı kolluyor' algısı yapılarak kulübe darbe vurmaya çalışılıyor. "Kazandığımız maçlarda da aleyhimize yapılan hakem hataları vardı. Osmanlıspor ve Aytemiz Alanyaspor maçlarında verilmeyen penaltılar, ofsayttan yenilen goller vardı. Galip geldiğimiz maçlarda çok fazla problem çıkarılmadı. Bunların üzerine ikinci bir darbe de 'Beşiktaş kollanıyor.' denilerek vuruluyor. Bunu hazmetmek çok zor. Beşiktaş yönetimi olarak hakemlerin de hata yapabileceğini düşünen bir zihniyete sahibiz, ancak, bunun üzerine algı yaparak 'hakemler Beşiktaş'ı kolluyor.' denmesini kabullenmek çok zor. İnsan üstü sabır ve irade olması lazım. Bu haksızlık. Bunun özellikle yapılan bir hareket olduğunu düşünüyorum."