Beşiktaş'tan ikinci Gedson Fernandes bombası!

Gelecek sezon için Wolverhampton'dan ayrılan Faslı stoper Romain Saiss ile ilk transferini savunmaya yapan Beşiktaş, stoper bölgesi için sürpriz bir ismi daha gündemine aldı. Siyah-beyazlılar, geçen sezonun ortasında transferini açıkladığı Galatasaray'ın eski yıldızı Gedson Fernandes'in ardından eski bir Galatasaraylı oyuncuyu daha kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Beşiktaş'tan ikinci Gedson Fernandes bombası!
18 Haziran 2022 - 10:27 - Güncelleme: 18 Haziran 2022 - 10:35
Gelecek sezon Fransız teknik adam Valerien Ismael yönetiminde güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor.

Saiss'in maliyetini açıkladı

Siyah-beyazlılar, yeni sezon için ilk transferini savunmaya yaparken Wolverhampton'dan ayrılan Faslı stoper Romain Saiss ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Beşiktaş'tan KAP'a yapılan bildiride, "Profesyonel Futbolcu Romain Ghanem Paul Saiss'ın transferi konusunda oyuncu ile 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2023-2024 sezonu sonuna kadar iki yıl artı bir yıl opsiyonlu olarak sözleşme imzalanmıştır."

"Oyuncuya sezon başına net 1 milyon 800 bin avro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 12 bin 500 avro maç başı ücreti ödenecektir." denildi.

Fas Milli Takımı'nın da formasını giyen 32 yaşındaki oyuncu, son 6 sezonu İngiltere Premier Lig takımlarından Wolverhampton'da geçirdi.

İngiliz kulübüyle sözleşmesi sona eren ve serbest oyuncu statüsündeki Romain Saiss, geçen sezon Premier Lig'de 31 müsabakada forma giydi.

Beşiktaş'tan 19.05'te paylaşım

Öte yandan Beşiktaş, geçen sezonu Çaykur Rizespor'da kiralık olarak tamamlayan Gedson Fernandes ile ilgili dikkat çeken paylaşımda bulundu.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Portekizli oyuncunun ilk 3 harfini sırayla paylaşan siyah-beyazlı kulüp, 23 yaşındaki futbolcunun isminin kalan bölümünü ise 19.05'te videolu olarak paylaşarak Galatasaray'a gönderme yaptı.

Bir dönem Galatasaray'da da oynayan Gedson Fernandes videoda, "Önümüzdeki haftayı bekleyin." dedi.

Sürpriz isim

Gelecek sezon için Wolverhampton'dan ayrılan Faslı stoper Romain Saiss ile ilk transferini savunmaya yapan Beşiktaş, stoper bölgesi için sürpriz bir ismi daha gündemine aldı.

Fransız basınından Foot Mercato'nun haberine göre Beşiktaş, 30 Haziran'da sözleşmesi sona erecek olan 27 yaşındaki Belçikalı stoper Jason Denayer ile görüşmelerde bulunuyor.

Haberin detaylarında Lyon ile sözleşme uzatmayan savunma oyuncusunun daha önce Galatasaray forması giydiği için İstanbul'u ve ligi yakından tanıdığının altı çizildi.

2015-2016 ve 2017-2018 seneleri arasında Galatasaray forması giyen Denayer, geçtiğimiz sezon Lyon'da 21 maçta sahada görev yapmış ve 3 kez fileleri havalandırmayı başarmıştı.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum