Beşiktaş'tan Orkan Çınar için KAP bildirimi

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını yürüten Beşiktaş, Orkan Çınar’ın transferi için görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Beşiktaş'tan Orkan Çınar için KAP bildirimi
24 Temmuz 2017 - 10:22

Gelecek sezon alternatifli bir kadro kurup üç kulvarda da başarı hedefleyen Beşiktaş, Gaziantepspor’dan Orkan Çınar’ı renklerine bağlamak için girişimlere başladı.  

Bugün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Beşiktaş, “Orkan Çınar’ın transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." İfadelerini kullanarak oyuncuyla ilgili somut adımların atıldığını ifade etti.

 

4 YILLIK ANLAŞMA

21 yaşındaki 1.78’lik orta saha ile sezon tamamlanır tamamlanmaz temaslara geçen siyah-beyazlılar, oyuncunun transferi için Gaziantepspor’a 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği gelen bilgiler arasında.

Orkan Çınar Beşiktaş’la 4 yıllık anlaşma sağlarken oyuncu, siyah-beyazlı kulüpten senelik 1.5 milyon euro garanti ücret alacak.

Wolfsburg alt yapısında kariyerine başlayan Orkan, 3 sezondur Gaziantepspor formasıyla ligde yer aldı. Geçtiğimiz sezon 21 maçta görev alan genç oyuncu 3 gol, 2 asistle takımına katkı sağladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum