Beşiktaş'tan Preciado bombası!

Gelecek sezon planlamalarını sürdüren Beşiktaş, Sparta Prag forması giyen Angelo Preciado için kulübünden bilgi talebinde bulundu.

Beşiktaş'tan Preciado bombası!
11 Mart 2024 - 11:40 - Güncelleme: 11 Mart 2024 - 11:42
Gelecek yıl şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için şimdiden kollarını sıvayan ve transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, ilk hedefini belirledi. O isim, Galatasaray'la da anılan Angelo Preciado...

İlk temas kuruldu

Beşiktaş'ta sezon başında Genk'ten Sparta Prag'a gelen ve Avrupa Ligi'ndeki Galatasaray maçlarında harika bir performans ortaya koyan 26 yaşındaki oyuncu için ilk temas kuruldu. Siyah-Beyazlı kulübün Çekya ekibinden 26 yaşındaki sağ bek için bilgi talep ettiği ortaya çıktı.

Svensson ve Rosier'le yollar ayrılacak

Devre arasında Rosier'i kiralık olarak gönderen Beşiktaş, yerine ise Adana Demir'den ayrılan Jonas Svensson'u kadrosuna katmıştı. Ancak ne Norveçli oyuncudan ne de Onur Bulut'tan istediği verimi alamayan siyah-beyazlılar, yeni sezonda bu bölgeye takviye yapma kararı aldı.

Onur'u yedek olarak takımda tutmak isteyen Kartal, Svensson'la ve Rosier'le vedalaşacak. Preciado için de tüm imkanlar seferber edilecek.

Sparta Prag performansı

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Preciado sezon başında Genk'ten 2 milyon euro'ya geldi. Sparta Prag'da 20 maça çıkan Ekvadorlu oyuncu, 3 gol attı, 4 de asist yaptı. 26 yaşındaki sağ bek bu gollerin ikisini G.Saray'a attı. Piyasa değeri ise 3 milyon 300 bin euro.

(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum