Beşiktaş'tan şampiyonluk ve transfer açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, şampiyonluk yarışı ve takımın önemli isimlerinden Ghezzal'ın geleceğiyle ilgili konuştu.

Beşiktaş'tan şampiyonluk ve transfer açıklaması
14 Nisan 2021 - 01:29 - Güncelleme: 14 Nisan 2021 - 01:49
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, BB. Erzurumspor maçında sakatlanan Cenk Tosun'u ziyareti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Cenk Tosun hakkında ''Cenk Tosun çok üzgün. Sadece dizindeki sakatlık değil, moral olarak da kötü durumda. Cenk henüz toparlayabilmiş değil. Moralsiz hissediyor'' ifadelerini kullanan Çebi, şampiyonluk yarışıyla ilgili de konuştu.

Şampiyonlukla ilgili konuşan Çebi, ''Daha 8 maç var. Rakiplerin de gücü ortada. Şampiyon olmadan 'şampiyon olduk' diyemeyiz. Rakiplerimize saygı duymak zorunydayız. Şampiyonluk yarışında rakiplerden bir adım öndeyiz'' dedi.

Ghezzal'ın takmda kalıp kalmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Ahmet Nur Çebi, ''Sadece Ghezzal değil. Diğer futbolcularımın da çok katısı var. Onlarda da kontrat bekleyen isimler var. Ghezzal'ın başarısı ortada. Ama bir bütün olarak bakıyoruz. Şu anda sözleşmeler gündemimizde değil. Yolumuza devam etmek için her türlü arzu ve isteğimiz var'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum