Beşiktaş'tan sürpriz hamle!

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Alex Teixeira ile yollarını ayıran siyah-beyazlı takım orta sahayı güçlendirmek adına İspanya'da forma giyen milli futbolcu için atağa kalktı. G.Saray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen milli yıldıza teklif yapılacak. İşte son dakika haberinin detayları...

Beşiktaş'tan sürpriz hamle!
03 Temmuz 2022 - 09:57 - Güncelleme: 03 Temmuz 2022 - 10:13
Geride bıraktığımız sezonu hayal kırıklığıyla bitiren Beşiktaş, yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek istyor. Transfer çalışmalarını devam ettiren siyah-beyazlı takımda transfer hareketliliği yaşanıyor.

Teixeira ile yollar ayrıldı

Valerien Ismael'in transfer raporu doğrultusunda hareket eden yönetim, hocanın istediği oyuncular için kolları sıvadı. Beşiktaş'ta büyük ümitlerle transfer edilen fakat istenileni veremeyen Alex Teixeira ile yollar ayrıldı.

Yeni sezon için Premier Lig ekibi Wolverhampton'dan Romais Saiss'i transfer eden Kartal, Gedson Fernandes'e de kavuştu. Wout Weghorst transferinde de sona gelen yönetim kısa sürede oyuncuya kavuşacak.

Transferde hızını artıran ve şampiyonluk mücadelesi verecek bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetiminden Okay Yokuşlu hamlesi geldi.

Okay Yokuşlu hamlesi

Celta Vigo ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran milli futbolcu ile hemen temasa geçen siyah-beyazlılar, ikinci kez ikna çalışmalarına başladı.

Daha önce görüştükleri 28 yaşındaki orta sahayı Galatasaray'ın da istemesi nedeniyle işi sıkı tutan Beşiktaş, bu hafta içinde pazarlık masasına oturmak için menajeriyle sözleşti.

Teknik direktör Valerien İsmael'in de alınması yönünde talimat verdiği Okay'ın beklentileri hakkında ön bilgi alan yönetimin, şartların uyması halinde transferi hemen bitirmeyi hedeflediği öğrenildi.

2018 yılında Trabzonspor'dan 6 milyon Euro'ya Celta Vigo'ya giden tecrübeli oyuncu, 2021'de West Bromwich'e, 2022 yılında ise Getafe'ye kiralanmıştı.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum